Selecteer een pagina

Termopol

Over ons

Termopol - Over ons

Professionele meedenkers in de wereld van polyether en stoffering!

Het was 1 september 1973 toen Ton de Vries met een visie en een naaimachine een klein atelier opende in het hart van Den Haag. Met zijn creativiteit en vakmanschap begon hij met het maken van kleine sierkussentjes en theemutsen. Het was een bescheiden start, maar Ton had een passie voor het creëren van hoogwaardige textielproducten die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk waren.

Het duurde niet lang voordat het vakmanschap van Ton erkenning kreeg en zijn kleine atelier al snel te klein werd. Met de groeiende vraag naar zijn producten en het verlangen naar een ruimere werkplek, verhuisde het bedrijf naar een nieuw pand in ‘s-Gravenzande. Dit was een keerpunt voor Termopol, want hier begon het bedrijf aan een periode van aanzienlijke groei.

In de jaren die volgden, traden de twee zoons van Ton, Alex en John de Vries, toe tot het bedrijf. Ze deelden de passie van hun vader en brachten nieuwe energie en ideeën met zich mee. Met hun inzet en ondernemersgeest wisten ze nieuwe markten aan te boren en het productassortiment van Termopol uit te breiden.

In 1995 nam Termopol opnieuw een grote stap voorwaarts. Het bedrijf verhuisde naar een nieuwe vestiging in Monster, waar het tot op de dag van vandaag nog steeds gevestigd is. De nieuwe locatie bood voldoende ruimte om de groeiende vraag van klanten aan te kunnen en verdere uitbreiding mogelijk te maken.

Met de verhuizing naar Monster kwamen er nieuwe kansen voor Termopol. Het bedrijf evolueerde van een klein atelier tot een toonaangevend productie- en leveranciersbedrijf op het gebied van horecastoffering, kussens, bedden, polyether, strandkussens en bootkussens. De focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid bleef centraal staan, wat resulteerde in sterke relaties met klanten in binnen- en buitenland.

Vandaag de dag is Termopol BV uitgegroeid tot een bloeiend familiebedrijf met een sterke reputatie in de branche. Het combineert ambachtelijke tradities met moderne productietechnieken en innovatieve ontwerpen.

Het bedrijf blijft zich ontwikkelen en aanpassen aan de veranderende behoeften van de markt, met als doel klanten te voorzien van hoogwaardige, op maat gemaakte stofferingen en kussens die voldoen aan de hoogste normen van comfort en duurzaamheid.

Het succes van Termopol BV is het resultaat van de visie en vastberadenheid van Ton de Vries, samen met de inzet en toewijding van zijn zoons Alex en John. Als een inspirerend voorbeeld van ondernemerschap en vakmanschap heeft Termopol BV zijn plaats verworven als een gewaardeerde speler in de wereld van stoffering en kussens.

Termopol

Onze services

Met een passie voor vakmanschap en design creëert Termopol meubelstukken die zowel esthetisch als functioneel zijn. Wat kan Termopol U verder allemaal bieden?

Maatwerk

Keuze uit iedere stof in elke maat!

Persoonlijk

Termopol helpt U graag met opmeten.

Snel

Korte levertijd door eigen productie en voorraad.

Complete stofferingen

Fraai gestoffeerd voor jarenlang plezier.

Termopol portfolio

Contact ons

Services

Termopol is gespecialiseerd in polyether, matrassen, dekbedden, hoofdkussens, binnenkussens, sierkussens, bankstelkussens, loungekussens, horeca meubelen, campingmatrassen, boot- en caravankussens als ook in complete stofferingen.

Contact

0174 24 65 41
Contactpagina

Kantoor

Vlotlaan 604
2681 TX  Monster

Directie

Alex de Vries &
John de Vries